Způsoby zajištění bezpečnosti potravin v AČR
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG42__%2F06%3A%230000371" target="_blank" >RIV/60162694:G42__/06:#0000371 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60162694:G42__/06:#0001163
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Ways of Food Safety in the Army of hte Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
Presentation deals with research projects about food safety ensuring in the military sector surveyed at the University of Defence. From finalised projects will be presented hot topics Combat Food Rations I and II, Unitised Combat Food Ration and development of Durable Bread. Research projects, which are under survey, will familiarise participants with topics on Food Safety and Catering during NATO Led Operations, Subsistence of Bakery Products during Peace Support Operations, Economy and Technology in Operation of Small Bakery in Crises Situation and with project Military Food Service and Its Risks.
Název v anglickém jazyce
Ways of Food Safety in the Army of hte Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Presentation deals with research projects about food safety ensuring in the military sector surveyed at the University of Defence. From finalised projects will be presented hot topics Combat Food Rations I and II, Unitised Combat Food Ration and development of Durable Bread. Research projects, which are under survey, will familiarise participants with topics on Food Safety and Catering during NATO Led Operations, Subsistence of Bakery Products during Peace Support Operations, Economy and Technology in Operation of Small Bakery in Crises Situation and with project Military Food Service and Its Risks.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
KA - Vojenství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
Barcelona
Název nakladatele resp. objednatele
International Association for Food Protection
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—