HODNOCENÍ BEZPEČNOSTI POTRAVIN
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG42__%2F17%3A00533476" target="_blank" >RIV/60162694:G42__/17:00533476 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
HODNOCENÍ BEZPEČNOSTI POTRAVIN
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem článku je analýza současného stavu v oblasti problematiky bezpečnosti potravin v České republice a u útvarů Armády České republiky. Přestože v oblasti bezpečnosti potravin existuje celá řada různorodých kvalitativních a kvantitativních ukazatelů pro hodnocení rizik, nejsou stanovené nejkritičtější body technického a materiálního vybavení běžně používaného u Armády České republiky. Zavedením optimálního způsobu bezpečnosti potravin by se snížil negativní vliv nežádoucích faktorů působících na zdravotní stav příslušníků Armády České republiky.
Název v anglickém jazyce
EVALUATION OF FOOD SAFETY
Popis výsledku anglicky
The aim of the article analyzes the current state of food safety issues in the Czech Republic and at the units of the Army of the Czech Republic. Although in food safety, there are a number of diverse qualitative and quantitative indicators for risk assessment are set most critical issues of technical and material equipment normally used by the Czech Army. By introducing optimal way food safety by reducing the negative impact of adverse factors affecting the health status of members of the Army of the Czech Republic.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
50902 - Social sciences, interdisciplinary
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
HOSPODAŘENÍ A NAKLÁDÁNÍ S MAJETKEM MANAGEMENT POUŽÍVÁNÍ A ÚDRŽBY PVT
ISBN
978-80-7231-396-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
118-124
Název nakladatele
Univerzita obrany
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Štěpánov
Datum konání akce
21. 9. 2016
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—