Bezpečnost potravin ve vnímání obyvatel České republiky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68378025%3A_____%2F12%3A00427266" target="_blank" >RIV/68378025:_____/12:00427266 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezpečnost potravin ve vnímání obyvatel České republiky
Popis výsledku v původním jazyce
V prosinci 2011 provedlo Centrum pro výzkum veřejného mínění SOÚ AV ČR, v.v, kvantitativní šetření v populaci České republiky starší 15 let. Záměrem provedeného výzkumu bylo zmapovat problematiku kvality a bezpečnosti potravin. V obecné rovině bylo zjišťováno, co si lidé pod pojmy kvalita potravin a bezpečnost potravin představují a jaké jsou jejich názory na kvalitu a bezpečnost potravin prodávaných na českém trhu.
Název v anglickém jazyce
Food safety in perception of citizens of The Czech Republic
Popis výsledku anglicky
The Public Opinion Research Centre conducted complete quantitative survey in population of The Czech Republic. The aim of the research was to explore issues of food quality and safety. In general, it was explored what people mean by food quality and foodsafety represent and what they think about quality and safety of food sold in The Czech republic.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
AO - Sociologie, demografie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
276
Místo vydání
Praha
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
—