Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

EU Food Safety and Quality Policy in the Context of Sustainable Competitiveness of Food Processors Settled in the Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F16%3A43910072" target="_blank" >RIV/62156489:43110/16:43910072 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    EU Food Safety and Quality Policy in the Context of Sustainable Competitiveness of Food Processors Settled in the Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technological and economic consequences within production of safety and quality food, consistently with the fact of lower performance of domestic food processing businesses constitutes the major critical factors of sustainable competiveness of these group of food processors. Business entities should consider opportunities of EU Food safety and quality policy, especially in the area of food production&apos; quality towards enhancement of their competitiveness. The contribution aims at the initial identification of economic performance of food processors settled in the Czech Republic and identification of EU Food safety and quality policy instruments, which are accessible for food processing enterprises settled in the Czech Republic.

  • Název v anglickém jazyce

    EU Food Safety and Quality Policy in the Context of Sustainable Competitiveness of Food Processors Settled in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    Technological and economic consequences within production of safety and quality food, consistently with the fact of lower performance of domestic food processing businesses constitutes the major critical factors of sustainable competiveness of these group of food processors. Business entities should consider opportunities of EU Food safety and quality policy, especially in the area of food production&apos; quality towards enhancement of their competitiveness. The contribution aims at the initial identification of economic performance of food processors settled in the Czech Republic and identification of EU Food safety and quality policy instruments, which are accessible for food processing enterprises settled in the Czech Republic.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    International Conference on Management: Trends of Management in the Contemporary Society: Conference Proceedings

  • ISBN

    978-80-7509-451-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    32-36

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    9. 6. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku

    000400581300006