EU Food Safety and Quality Policy in the Context of Sustainable Competitiveness of Food Processors Settled in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F16%3A43910072" target="_blank" >RIV/62156489:43110/16:43910072 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
EU Food Safety and Quality Policy in the Context of Sustainable Competitiveness of Food Processors Settled in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
Technological and economic consequences within production of safety and quality food, consistently with the fact of lower performance of domestic food processing businesses constitutes the major critical factors of sustainable competiveness of these group of food processors. Business entities should consider opportunities of EU Food safety and quality policy, especially in the area of food production' quality towards enhancement of their competitiveness. The contribution aims at the initial identification of economic performance of food processors settled in the Czech Republic and identification of EU Food safety and quality policy instruments, which are accessible for food processing enterprises settled in the Czech Republic.
Název v anglickém jazyce
EU Food Safety and Quality Policy in the Context of Sustainable Competitiveness of Food Processors Settled in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Technological and economic consequences within production of safety and quality food, consistently with the fact of lower performance of domestic food processing businesses constitutes the major critical factors of sustainable competiveness of these group of food processors. Business entities should consider opportunities of EU Food safety and quality policy, especially in the area of food production' quality towards enhancement of their competitiveness. The contribution aims at the initial identification of economic performance of food processors settled in the Czech Republic and identification of EU Food safety and quality policy instruments, which are accessible for food processing enterprises settled in the Czech Republic.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
International Conference on Management: Trends of Management in the Contemporary Society: Conference Proceedings
ISBN
978-80-7509-451-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
32-36
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
9. 6. 2016
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
000400581300006