Srovnání charateristiky velikosti škrobových zrn ječmene stanovené elektronovou a optickou mikroskopií, metodami LALLS a GFFF
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F01%3A%230000070" target="_blank" >RIV/60193697:_____/01:#0000070 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Comparison of size characterization of barley starch granules determined by electron and optical microscopy, low angle laser light scatering and gravitional field-flow
Popis výsledku v původním jazyce
Several methods were used for the characterization of starch granules isolated from barley kernels. A procedure based on a combination of alkaline digestion, toluene treatment and filtration over sieves with pore diameters of 70 and 40 um was used for isolation and purification of starch granules from kernels.
Název v anglickém jazyce
Comparison of size characterization of barley starch granules determined by electron and optical microscopy, low angle laser light scatering and gravitional field-flow
Popis výsledku anglicky
Several methods were used for the characterization of starch granules isolated from barley kernels. A procedure based on a combination of alkaline digestion, toluene treatment and filtration over sieves with pore diameters of 70 and 40 um was used for isolation and purification of starch granules from kernels.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/IAA4031805" target="_blank" >IAA4031805: Studium elučních mechanismů v Gravitační field-flow frakcionaci a jejich využití pro separaci částic a buněk</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of the Institute of Brewing
ISSN
0046-9750
e-ISSN
—
Svazek periodika
107
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
11-17
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—