Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Poškození a vady obilek ječmene

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F04%3A%230000133" target="_blank" >RIV/60193697:_____/04:#0000133 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Poškození a vady obilek ječmene

  • Popis výsledku v původním jazyce

    U 12 odrůd ječmene byly po dobu tří let sledovány vady a poškození obilek. Při hodnocení byla rozlišována základní mechanická a biologická poškození obilek, která mohou výrazným způsobem poškodit kvalitu ječmene jako suroviny pro zpracovatelský průmysl.Sledované vady a poškození byly pochopitelně ovlivněny lokalitou a ročníkem, ale projevil se i zajímavý vliv odrůd.

  • Název v anglickém jazyce

    Barley caryopses defects and damages

  • Popis výsledku anglicky

    Defects and damages of caryopses were followed in 12 barley varieties for three-year period. During evaluation, basic mechanical and biologic damages of caryopses that can significantly impair the quality of barley as raw material for the manufacturing industry, were distinguished. Obviously, the followed defects and damages were affected by a year and locality but an effect of variety was interesting too.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QC1096" target="_blank" >QC1096: Výzkum faktorů optimalizace kvality produkce obilovin v ČR</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    4. medzinárodná pivovarnícka a sladovnícka konferencia

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    34

  • Název nakladatele

    Slovenská technická univerzita

  • Místo vydání

    Bratislava

  • Místo konání akce

    Bratislava

  • Datum konání akce

    28. 4. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku