Pivovarská hodnota českých chmelů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F04%3A%230000264" target="_blank" >RIV/60193697:_____/04:#0000264 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pivovarská hodnota českých chmelů
Popis výsledku v původním jazyce
V práci je představen systém hodnocení pivovarské kvality českých chmelů. Každý rok je v průběhu chmelové sklizně nebo bezprostředně po jejím ukončení odebráno a následně analyticky zpracováno celkem 160 vzorků čerstvě sklizených, usušených chmelů. Pivovarská kvalita chmelů je diskutována s využitím výsledků dlouhodobého sledování sklizně chmele v České republice.
Název v anglickém jazyce
Brewing value of Czech hops
Popis výsledku anglicky
In the work monitoring of the brewing quality of Czech hops is presented. Each year about 160 samples of fresh hops received during a harvest and covering important growing places in all three hop-growing regions in the Czech Republic is analyzed. Brewing quality of hop has been discussed using results of long-term investigation of hop crop in the Czech Republic.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B44061" target="_blank" >1B44061: Aplikace moderních metod stanovení antioxidační aktivity k hodnocení kvality chmele a senzorické stability piva</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Agromagazín
ISSN
1214-0643
e-ISSN
—
Svazek periodika
5
Číslo periodika v rámci svazku
12
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
14-16
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—