Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv sladových polyfenolů a jednotlivých fenolických látek na kvalitu piva a koloidní a senzorickou stabilitu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F05%3A%230000089" target="_blank" >RIV/60193697:_____/05:#0000089 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The influence of malt polyphenols and individual phenolic substances on beer quality and colloidal and sensory stability

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Four barley varieties and two malting technologies were investigated in pilot-scale brewing trials. The influence of some simple phenolics on the decreasing formation of carbonyls during beer ageing and the positive effect on sensory stability were observed. The influence of ESR-lag time on the colloidal and sensory beer stability was demonstrated.

  • Název v anglickém jazyce

    The influence of malt polyphenols and individual phenolic substances on beer quality and colloidal and sensory stability

  • Popis výsledku anglicky

    Four barley varieties and two malting technologies were investigated in pilot-scale brewing trials. The influence of some simple phenolics on the decreasing formation of carbonyls during beer ageing and the positive effect on sensory stability were observed. The influence of ESR-lag time on the colloidal and sensory beer stability was demonstrated.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 30th EBC Congress Prague 2005

  • ISBN

    90-70143-23-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    528-538

  • Název nakladatele

    Fachverlag Hans Carl

  • Místo vydání

    Nürnberg

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    14. 5. 2005

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku