Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv nadměrné tepelné zátěže na senzorickou stabilitu piva (varní proces, pasterace piva).

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000148" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000148 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv nadměrné tepelné zátěže na senzorickou stabilitu piva (varní proces, pasterace piva).

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška na workshopu Faktory ovlivňující senzorickou a koloidní stabilitu piva, Praha, 6.-7.1.2017. Byla prezentován vliv nadměrné tepelné zátěže na senzorickou stabilitu piva v průběhu varního procesu a pasterace piva).

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of excessive heat load on sensory stability of beer (brewing, beer pasteurization).

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture - workshop Factors influencing sensory and colloidal beer stability, Praha, 6.-7.1.2017. The influence of excessive heat load on the sensory stability of beer during the brewing process and the pasteurisation of beer was presented.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů