Vliv nadměrné tepelné zátěže na senzorickou stabilitu piva (varní proces, pasterace piva).
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000148" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000148 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv nadměrné tepelné zátěže na senzorickou stabilitu piva (varní proces, pasterace piva).
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na workshopu Faktory ovlivňující senzorickou a koloidní stabilitu piva, Praha, 6.-7.1.2017. Byla prezentován vliv nadměrné tepelné zátěže na senzorickou stabilitu piva v průběhu varního procesu a pasterace piva).
Název v anglickém jazyce
Influence of excessive heat load on sensory stability of beer (brewing, beer pasteurization).
Popis výsledku anglicky
Lecture - workshop Factors influencing sensory and colloidal beer stability, Praha, 6.-7.1.2017. The influence of excessive heat load on the sensory stability of beer during the brewing process and the pasteurisation of beer was presented.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů