Hodnocení sladovnického ječmene
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F06%3A%230000342" target="_blank" >RIV/60193697:_____/06:#0000342 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení sladovnického ječmene
Popis výsledku v původním jazyce
Ukazatel sladovnické jakosti a odrůdy ječmene vhodné pro české pivo. Hodnocení kvality mechanického, fyziologického a biologického poškození zrna ječmene.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of malting barley
Popis výsledku anglicky
Malting quality index and barley varieties appropriate for Czech beer. Evaluation of mechanical, physiological and biological damage of barley grain.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Ječmen - formy a užitkové směry
ISBN
80-86726-18-5
Počet stran výsledku
13
Strana od-do
145-157
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Profi Press, s.r.o.
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—