Senzorické hodnocení piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F07%3A%230000401" target="_blank" >RIV/60193697:_____/07:#0000401 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzorické hodnocení piva
Popis výsledku v původním jazyce
Článek poskytuje stručný přehled metod senzorického hodnocení piva, s důrazem na hořkost piva.
Název v anglickém jazyce
Senzoric evaluation of beer
Popis výsledku anglicky
The article provides a summary about various methods of senzoric evaluation of beer, with the emphasis on the bitternes of beer.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chmelařství
ISSN
0373-403X
e-ISSN
—
Svazek periodika
114
Číslo periodika v rámci svazku
9-10
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
140-143
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—