Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

MEPS and it`s using in sample preparation in brewing analytics

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F11%3A%230000636" target="_blank" >RIV/60193697:_____/11:#0000636 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.kvasnyprumysl.cz/cz/journal/2011/9/" target="_blank" >http://www.kvasnyprumysl.cz/cz/journal/2011/9/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    MEPS and it`s using in sample preparation in brewing analytics

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Gas chromatography plays the significant role in the determination of beer flavours. Sample preparation procedures for extraction, concentration or clean-up are often necessary before gas chromatographic determination. A lot of sample preparation techniques have been introduced in the past two decades and these procedures can successfully replace classical methods. These procedures include off-line and on-line methods and they are based on exhaustive extraction as well as equilibrium techniques. This study is focused on new sample preparation method called MEPS (Microextraction by Packed Sorbent) and its possible use in brewing analytics.

  • Název v anglickém jazyce

    MEPS and it`s using in sample preparation in brewing analytics

  • Popis výsledku anglicky

    Gas chromatography plays the significant role in the determination of beer flavours. Sample preparation procedures for extraction, concentration or clean-up are often necessary before gas chromatographic determination. A lot of sample preparation techniques have been introduced in the past two decades and these procedures can successfully replace classical methods. These procedures include off-line and on-line methods and they are based on exhaustive extraction as well as equilibrium techniques. This study is focused on new sample preparation method called MEPS (Microextraction by Packed Sorbent) and its possible use in brewing analytics.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný Průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    57

  • Číslo periodika v rámci svazku

    9

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    326-329

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus