Hodnocení obsahu alfa a beta kyselin českých chmelů ze sklizně 2013
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001010" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001010 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení obsahu alfa a beta kyselin českých chmelů ze sklizně 2013
Popis výsledku v původním jazyce
Článek je věnován hodnocení obsahu alfa kyselin, beta kyselin a jejich analogů v Žateckém červeňáku ze sklizně 2013 v České republice. Výsledky sklizně jsou porovnány s výsledky dlouhodobého sledování obsahu hořkých kyselin v českém chmelu prováděného Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským.Chmelařská ročenka 2014. VÚPS,Praha, 2014, str. 203-208, ISBN 978-80-86576-61-9.
Název v anglickém jazyce
The evaluation of alpha and beta acids contents of Czech and Moravian hops from the 2013 harvest
Popis výsledku anglicky
The article is aimed to the evaluation of alpha acids, beta acids and their analogues in Saaz hops from the harvest 2013 in Czech Republic. Harvest results are compared with the results of long-term monitoring of the bitter acids content in Czech hops performed by Research Institute of Brewing and Malting. Hop Yearbook 2014. RIBM, Praha, 2014, pp. 203-208, ISBN 978-80-86576-61-9.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů