Kvalita ječmene a slad
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001063" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001063 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalita ječmene a slad
Popis výsledku v původním jazyce
Kvalita ječmene a slad. Historie a význam Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského. Finanční zdroje VÚPS. Přístrojové vybavení Analytické zkušební laboratoře - Sladařský ústav Brno a sledované znaky. Spolupráce VÚPS s praxí. Výzkumné projekty řešenéve VÚPS. Odrůdy ječmene. Kvalita ječmene vykupovaného sladovnami. Beseda se studenty. Přednáška v rámci projektu "Inovace studijních programů AF a ZF MENDELU směřující k vytvoření mezioborové integrace CZ.1.07/2.2.00/28.0302" MENDELU, Brno 11. 11. 2014.
Název v anglickém jazyce
Barley quality and malt
Popis výsledku anglicky
Barley quality and malt. History and significance of the Research institute of brewing and malting. Financial resources of the RIBM. Instrumentation of the Analytical Testing Laboratory ? malting Institute Brno and followed traits. Collaboration of the RIBM with practice. Research projects solved in the RIBM. Barley varieties. Quality of barley purchased by malt houses. Meetings with students. Lecture within the project "Innovation of study programs AF and ZF MENDELU heading to creation of inter-field integration CZ.1.07/2.2.00/28.0302". MENDELU, Brno, November 11, 2014.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů