Vady a poškození zrna ječmene
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001188" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001188 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vady a poškození zrna ječmene
Popis výsledku v původním jazyce
Obsah kapitoly „Vady a poškození zrna ječmene“: mechanická a tepelná poškození (zrno s vyraženým klíčkem, zrna mechanicky deformovaná, zrna s endospermem částečně nebo úplně vyhlodaným škůdci, zlomky zrn, zrna sušením vydutá, zrna se zřejmě změněnou barvou pluchy působením tepla, zrna bez pluch, zrna s osinou), biologická poškození (zrna s rozpraskem pluchy a endospermu, zrna s rozpraskem plušky a endospermu, zrna s neúplným překrytím pluchy a plušky a bočním rozpraskem endospermu, zrna porostlá, zrna zelené barvy, zrna s pluchou zjevně naplesnivělou a plesnivou).
Název v anglickém jazyce
Barley grain defects and damages
Popis výsledku anglicky
Content of the chapter “Barley grain defects and damages“: Mechanical and thermal damages (grains with a removed germ, mechanically deformed, grains with the endosperm partly or completely eaten by pests, grain fractions, grains concaved by kilning, grains with apparently changed color of husk due to exposure to heat, grains without husks, grains with the awn), biological damage (grains with split of lemma and endosperm, grains with split of palea and endosperm, grains with incomplete overlapping of lemma and palea and lateral split of the endosperm, sprouted grains, green grains, grains with apparently moldy husks).
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Sladařství - teorie a praxe výroby sladu
ISBN
978-80-87109-47-2
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
493-500
Počet stran knihy
626
Název nakladatele
Havlíček Brain Team
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS kapitoly
—