Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vady a poškození zrna ječmene

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001188" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001188 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vady a poškození zrna ječmene

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Obsah kapitoly „Vady a poškození zrna ječmene“: mechanická a tepelná poškození (zrno s vyraženým klíčkem, zrna mechanicky deformovaná, zrna s endospermem částečně nebo úplně vyhlodaným škůdci, zlomky zrn, zrna sušením vydutá, zrna se zřejmě změněnou barvou pluchy působením tepla, zrna bez pluch, zrna s osinou), biologická poškození (zrna s rozpraskem pluchy a endospermu, zrna s rozpraskem plušky a endospermu, zrna s neúplným překrytím pluchy a plušky a bočním rozpraskem endospermu, zrna porostlá, zrna zelené barvy, zrna s pluchou zjevně naplesnivělou a plesnivou).

  • Název v anglickém jazyce

    Barley grain defects and damages

  • Popis výsledku anglicky

    Content of the chapter “Barley grain defects and damages“: Mechanical and thermal damages (grains with a removed germ, mechanically deformed, grains with the endosperm partly or completely eaten by pests, grain fractions, grains concaved by kilning, grains with apparently changed color of husk due to exposure to heat, grains without husks, grains with the awn), biological damage (grains with split of lemma and endosperm, grains with split of palea and endosperm, grains with incomplete overlapping of lemma and palea and lateral split of the endosperm, sprouted grains, green grains, grains with apparently moldy husks).

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Sladařství - teorie a praxe výroby sladu

  • ISBN

    978-80-87109-47-2

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    493-500

  • Počet stran knihy

    626

  • Název nakladatele

    Havlíček Brain Team

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS kapitoly