Determination of Content of Hordein Peptides in Beer
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001196" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001196 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.fch.vut.cz/media/chl_2015/images/BoA_CHL2015.pdf" target="_blank" >http://www.fch.vut.cz/media/chl_2015/images/BoA_CHL2015.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of Content of Hordein Peptides in Beer
Popis výsledku v původním jazyce
Poster at the 6th Meeting on Chemistry and Life 2015, Brno, 2.9.- 4.9.2015. Abstract in Chemistry and Life 2015 – Book of Abstracts, 200 p., ISBN: 978-80-214-5228-2.
Název v anglickém jazyce
Determination of Content of Hordein Peptides in Beer
Popis výsledku anglicky
Poster at the 6th Meeting on Chemistry and Life 2015, Brno, 2.9.- 4.9.2015. Abstract in Chemistry and Life 2015 – Book of Abstracts, 200 p., ISBN: 978-80-214-5228-2.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů