Determination of Trans-2-nonenal in Barley Varieties Recommedned for Production of Czech Beer Determination of Content of Hordein Peptides in Beer
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001197" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001197 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.fch.vut.cz/media/chl_2015/images/BoA_CHL2015.pdf" target="_blank" >http://www.fch.vut.cz/media/chl_2015/images/BoA_CHL2015.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of Trans-2-nonenal in Barley Varieties Recommedned for Production of Czech Beer Determination of Content of Hordein Peptides in Beer
Popis výsledku v původním jazyce
Poster at the 6th Meeting on Chemistry and Life 2015, Brno, 2.9.- 4.9.2015.Abstract in Chemistry and Life 2015 – Book of Abstracts, 200 p., ISBN: 978-80-214-5228-2.
Název v anglickém jazyce
Determination of Trans-2-nonenal in Barley Varieties Recommedned for Production of Czech Beer Determination of Content of Hordein Peptides in Beer
Popis výsledku anglicky
Poster at the 6th Meeting on Chemistry and Life 2015, Brno, 2.9.- 4.9.2015.Abstract in Chemistry and Life 2015 – Book of Abstracts, 200 p., ISBN: 978-80-214-5228-2.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů