Changes in polyphenol compounds and barley laccase expression during the malting process
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3A%230001113" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:#0001113 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027006:_____/16:00003347
Výsledek na webu
<a href="http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jsfa.7116/full" target="_blank" >http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jsfa.7116/full</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.7116" target="_blank" >10.1002/jsfa.7116</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Changes in polyphenol compounds and barley laccase expression during the malting process
Popis výsledku v původním jazyce
Polyphenols and phenolic acid are able to slow down or prevent oxidation processes and are therefore thought to have important effects in malting and brewing. Laccase catalyses the oxidation of a wide variety of substrates, including polyphenols. The aim of this paper was to determine the changes in polyphenol compounds and the relative expression of the HvLac1 gene during malting.
Název v anglickém jazyce
Changes in polyphenol compounds and barley laccase expression during the malting process
Popis výsledku anglicky
Polyphenols and phenolic acid are able to slow down or prevent oxidation processes and are therefore thought to have important effects in malting and brewing. Laccase catalyses the oxidation of a wide variety of substrates, including polyphenols. The aim of this paper was to determine the changes in polyphenol compounds and the relative expression of the HvLac1 gene during malting.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1310091" target="_blank" >QJ1310091: Sladovnický ječmen pro</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN
0022-5142
e-ISSN
—
Svazek periodika
96
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
497-504
Kód UT WoS článku
000367223100017
EID výsledku v databázi Scopus
—