Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Changes in polyphenol compounds and barley laccase expression during the malting process

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3A%230001113" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:#0001113 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00027006:_____/16:00003347

  • Výsledek na webu

    <a href="http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jsfa.7116/full" target="_blank" >http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jsfa.7116/full</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.7116" target="_blank" >10.1002/jsfa.7116</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Changes in polyphenol compounds and barley laccase expression during the malting process

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Polyphenols and phenolic acid are able to slow down or prevent oxidation processes and are therefore thought to have important effects in malting and brewing. Laccase catalyses the oxidation of a wide variety of substrates, including polyphenols. The aim of this paper was to determine the changes in polyphenol compounds and the relative expression of the HvLac1 gene during malting.

  • Název v anglickém jazyce

    Changes in polyphenol compounds and barley laccase expression during the malting process

  • Popis výsledku anglicky

    Polyphenols and phenolic acid are able to slow down or prevent oxidation processes and are therefore thought to have important effects in malting and brewing. Laccase catalyses the oxidation of a wide variety of substrates, including polyphenols. The aim of this paper was to determine the changes in polyphenol compounds and the relative expression of the HvLac1 gene during malting.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1310091" target="_blank" >QJ1310091: Sladovnický ječmen pro</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of the Science of Food and Agriculture

  • ISSN

    0022-5142

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    96

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    497-504

  • Kód UT WoS článku

    000367223100017

  • EID výsledku v databázi Scopus