Pivovarské kvašení, zrání piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000119" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000119 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pivovarské kvašení, zrání piva
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek zahrnuje základní metody kvašení piva s použitím svrchních a spodních pivovarských kvasinek rodu Saccharomyces, podmínky a následné zrání (dokvašování) piva. Přednáška - workshop - Stěžejní kroky při výrobě piva, mikrobiologie v pivovaru , Nošovice, 4.11. - 5.11.2016.
Název v anglickém jazyce
The aims and methods of beer fermentation and maturation
Popis výsledku anglicky
The contribution presents the basic methods of beer fermentation using top-fermenting and bottom-fermenting brewer's yeast strains Saccharomyces, conditions and subsequent beer maturation. Lecture - workshop - Critical steps in the production of beer, microbiology in the brewery. Nošovice, 4 - 5/11/2016.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů