Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hlavní kvašení a dokvašování piva pomocí kvasinek Saccharomyces

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000115" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000115 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Hlavní kvašení a dokvašování piva pomocí kvasinek Saccharomyces

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Teorie a požadavky na kvalitu procesů při výrobě Českého piva, Nošovice, 9.11.2018; Příspěvek zahrnuje základní metody kvašení piva s použitím svrchních a spodních pivovarských kvasinek rodu Saccharomyces, podmínky a následné zrání (dokvašování) piva.

  • Název v anglickém jazyce

    Beer fermentation and maturation by Saccharomyces yeast

  • Popis výsledku anglicky

    Theory and requirements for process Czech beer quality, Nošovice, 9.11.2018. The contribution presents the basic methods of beer fermentation using top-fermenting and bottom-fermenting brewer's yeast strains Saccharomyces, conditions and subsequent beer maturation.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů