Hlavní kvašení a dokvašování piva pomocí kvasinek Saccharomyces
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000115" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000115 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hlavní kvašení a dokvašování piva pomocí kvasinek Saccharomyces
Popis výsledku v původním jazyce
Teorie a požadavky na kvalitu procesů při výrobě Českého piva, Nošovice, 9.11.2018; Příspěvek zahrnuje základní metody kvašení piva s použitím svrchních a spodních pivovarských kvasinek rodu Saccharomyces, podmínky a následné zrání (dokvašování) piva.
Název v anglickém jazyce
Beer fermentation and maturation by Saccharomyces yeast
Popis výsledku anglicky
Theory and requirements for process Czech beer quality, Nošovice, 9.11.2018. The contribution presents the basic methods of beer fermentation using top-fermenting and bottom-fermenting brewer's yeast strains Saccharomyces, conditions and subsequent beer maturation.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů