Vše
Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Cíle a způsoby kvašení, zrání piva

Popis výsledku

Příspěvek zahrnuje základní metody kvašení piva s použitím svrchních a spodních pivovarských kvasinek rodu Saccharomyces, podmínky a následné zrání (dokvašování) piva.Přednáška pro odbornou veřejnost na semináři "Výroba mladiny, kvašení, zrání piva a mikrobiologie v pivovaru -Teorie a požadavky na kvalitu procesů", Nošovice, 20.11.-21.11. 2015.

Klíčová slova

yeastSaccharomycesfermentationmaturationbeer

Identifikátory výsledku

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Cíle a způsoby kvašení, zrání piva

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek zahrnuje základní metody kvašení piva s použitím svrchních a spodních pivovarských kvasinek rodu Saccharomyces, podmínky a následné zrání (dokvašování) piva.Přednáška pro odbornou veřejnost na semináři "Výroba mladiny, kvašení, zrání piva a mikrobiologie v pivovaru -Teorie a požadavky na kvalitu procesů", Nošovice, 20.11.-21.11. 2015.

  • Název v anglickém jazyce

    The aims and methods of beer fermentation and maturation

  • Popis výsledku anglicky

    The contribution presents the basic methods of beer fermentation using top-fermenting and bottom-fermenting brewer's yeast strains Saccharomyces, conditions and subsequent beer maturation. Lecture for professionals at the workshop "The production of wort, beer fermentation and maturation, and microbiology in a brewery -Theory and requirements for quality of processes," Nošovice, November 20.- 21. 2015.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů