Cíle a způsoby kvašení, zrání piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F15%3A%230001167" target="_blank" >RIV/60193697:_____/15:#0001167 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/17:N0000134
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Cíle a způsoby kvašení, zrání piva
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek zahrnuje základní metody kvašení piva s použitím svrchních a spodních pivovarských kvasinek rodu Saccharomyces, podmínky a následné zrání (dokvašování) piva.Přednáška pro odbornou veřejnost na semináři "Výroba mladiny, kvašení, zrání piva a mikrobiologie v pivovaru -Teorie a požadavky na kvalitu procesů", Nošovice, 20.11.-21.11. 2015.
Název v anglickém jazyce
The aims and methods of beer fermentation and maturation
Popis výsledku anglicky
The contribution presents the basic methods of beer fermentation using top-fermenting and bottom-fermenting brewer's yeast strains Saccharomyces, conditions and subsequent beer maturation. Lecture for professionals at the workshop "The production of wort, beer fermentation and maturation, and microbiology in a brewery -Theory and requirements for quality of processes," Nošovice, November 20.- 21. 2015.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů