Procesy biokonverze při lihovém a pivním kvašení, při výrobě kyseliny L(+)-vinné využívající imobilizaci mikrobiálních kultur do PVAL gelu
Popis výsledku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Procesy biokonverze při lihovém a pivním kvašení, při výrobě kyseliny L(+)-vinné využívající imobilizaci mikrobiálních kultur do PVAL gelu
Popis výsledku v původním jazyce
Kontinuální lihové kvašení škrobnatých substrátů. Kontinuální kvašení a dokvášení pivní mladiny. Výroba L(+)-kyseliny vinné z maleinanhydridu pomocí mikr. kmene Nocardia spec.
Název v anglickém jazyce
Process of bioconversion in ethanol and beer fermentation, in L(+)-Tartaric Acid production using immobilsed microorganism in PVAL gel.
Popis výsledku anglicky
Continuous ethanol fermentation of starch based substrates. Continuous beer worth fermentation and maturation.
Klasifikace
Druh
X - Nezařazeno
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
FA-E2/075: Vývoj a zavedení výroby imobilizátů mikrobiálních buněk.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Druh výsledku
X - Nezařazeno
CEP
EI - Biotechnologie a bionika
Rok uplatnění
2001