Procesy biokonverze při lihovém a pivním kvašení, při výrobě kyseliny L(+)-vinné využívající imobilizaci mikrobiálních kultur do PVAL gelu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60719443%3A_____%2F01%3A00000001" target="_blank" >RIV/60719443:_____/01:00000001 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Procesy biokonverze při lihovém a pivním kvašení, při výrobě kyseliny L(+)-vinné využívající imobilizaci mikrobiálních kultur do PVAL gelu
Popis výsledku v původním jazyce
Kontinuální lihové kvašení škrobnatých substrátů. Kontinuální kvašení a dokvášení pivní mladiny. Výroba L(+)-kyseliny vinné z maleinanhydridu pomocí mikr. kmene Nocardia spec.
Název v anglickém jazyce
Process of bioconversion in ethanol and beer fermentation, in L(+)-Tartaric Acid production using immobilsed microorganism in PVAL gel.
Popis výsledku anglicky
Continuous ethanol fermentation of starch based substrates. Continuous beer worth fermentation and maturation.
Klasifikace
Druh
X - Nezařazeno
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FA-E2%2F075" target="_blank" >FA-E2/075: Vývoj a zavedení výroby imobilizátů mikrobiálních buněk.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.