Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

A new method for detection and classification of non-volatile nitroso compounds in beer combining gas chromatography with chemiluminescence detection and discriminant analysis

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000017" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000017 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00216208:11310/17:10371609

  • Výsledek na webu

    <a href="http://web.natur.cuni.cz/analchem/isc/isc13.pdf" target="_blank" >http://web.natur.cuni.cz/analchem/isc/isc13.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    A new method for detection and classification of non-volatile nitroso compounds in beer combining gas chromatography with chemiluminescence detection and discriminant analysis

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The article describes a new method for detection and classification of non-volatile nitroso compounds in beer by gas chromatography with chemiluminescence detection with data processing through discriminant analysis. The method significantly contributes to knowledge about ATNC (Apparent Total Nitroso Compounds) formed compounds in beer.

  • Název v anglickém jazyce

    A new method for detection and classification of non-volatile nitroso compounds in beer combining gas chromatography with chemiluminescence detection and discriminant analysis

  • Popis výsledku anglicky

    The article describes a new method for detection and classification of non-volatile nitroso compounds in beer by gas chromatography with chemiluminescence detection with data processing through discriminant analysis. The method significantly contributes to knowledge about ATNC (Apparent Total Nitroso Compounds) formed compounds in beer.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10406 - Analytical chemistry

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 13th International Students Conference

  • ISBN

    978-80-7444-052-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    12 - 19

  • Název nakladatele

    Faculty of Science, Charles University

  • Místo vydání

    Prague

  • Místo konání akce

    Faculty of Science, Charles University

  • Datum konání akce

    21. 9. 2017

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku

    000435216500003