Filtrovatelnost Českého piva na membránových filtrech
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000064" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000064 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Filtrovatelnost Českého piva na membránových filtrech
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na semináři Membránové procesy v potravinářství 18.10.2017 popisující filtraci Českého piva na membránových filtrech a vliv chemického složení na tento proces. Sborník ISBN 978-80-906831-1-2.
Název v anglickém jazyce
Filterability of Czech beer on membrane filters
Popis výsledku anglicky
Lecture at seminar Membrane Processes in Food Industry 18.10.2017 describing filtration of Czech beer on membrane filters and the influence of chemical composition on this process. Proceedings ISBN 978-80-906831-1-2.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centrum pro inovativní využití a posílení konkurenceschopnosti českých pivovarských surovin a výrobků</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů