Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Diverzita pivních stylů – technologie a senzorika

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000153" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000153 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Diverzita pivních stylů – technologie a senzorika

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška na workshopu Pivovarství u nás v kontextu s evropským vývojem, současnost českého pivovarství, Praha, 3.-4.3.2017. Byly představeny základní pivní styly, jejich technologie a senzorický profil piv.

  • Název v anglickém jazyce

    Diversity of Beer Styles - Technology and Sensory Profiles

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture - workshop Brewing in our country in the context of European development, the present Czech brewing industry, Praha, 3.-4.3.2017. The basic beer styles, their technology and the sensory profile of beers were presented.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů