Diverzita pivních stylů – technologie a senzorika
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F17%3AN0000153" target="_blank" >RIV/60193697:_____/17:N0000153 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Diverzita pivních stylů – technologie a senzorika
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na workshopu Pivovarství u nás v kontextu s evropským vývojem, současnost českého pivovarství, Praha, 3.-4.3.2017. Byly představeny základní pivní styly, jejich technologie a senzorický profil piv.
Název v anglickém jazyce
Diversity of Beer Styles - Technology and Sensory Profiles
Popis výsledku anglicky
Lecture - workshop Brewing in our country in the context of European development, the present Czech brewing industry, Praha, 3.-4.3.2017. The basic beer styles, their technology and the sensory profile of beers were presented.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů