Brewing microbiology - bacteria of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus and cultivation methods for their detection - part 2
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000096" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000096 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.kvasnyprumysl.cz/pdfs/kpr/2018/05/04.pdf" target="_blank" >https://www.kvasnyprumysl.cz/pdfs/kpr/2018/05/04.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.18832/kp201829" target="_blank" >10.18832/kp201829</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Brewing microbiology - bacteria of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus and cultivation methods for their detection - part 2
Popis výsledku v původním jazyce
This publication is a sequel to the study Microbiology of brewing - bacteria of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus and cultivation methods for their detection - part 1 (Brožová et al.: Kvasny Prum., 64(2): 50-57, 2018). We monitored the growth of 5 brewery significant strains of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus on solidified culture media. The publication contains photographic documentation of bacterial colonies and the use of culture media in the laboratory of brewing operations is discussed.
Název v anglickém jazyce
Brewing microbiology - bacteria of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus and cultivation methods for their detection - part 2
Popis výsledku anglicky
This publication is a sequel to the study Microbiology of brewing - bacteria of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus and cultivation methods for their detection - part 1 (Brožová et al.: Kvasny Prum., 64(2): 50-57, 2018). We monitored the growth of 5 brewery significant strains of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus on solidified culture media. The publication contains photographic documentation of bacterial colonies and the use of culture media in the laboratory of brewing operations is discussed.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
10606 - Microbiology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
2570-8619
Svazek periodika
64
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
233-241
Kód UT WoS článku
000447465000004
EID výsledku v databázi Scopus
—