Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Brewing microbiology - bacteria of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus and cultivation methods for their detection - part 2

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F18%3AN0000096" target="_blank" >RIV/60193697:_____/18:N0000096 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.kvasnyprumysl.cz/pdfs/kpr/2018/05/04.pdf" target="_blank" >https://www.kvasnyprumysl.cz/pdfs/kpr/2018/05/04.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.18832/kp201829" target="_blank" >10.18832/kp201829</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Brewing microbiology - bacteria of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus and cultivation methods for their detection - part 2

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This publication is a sequel to the study Microbiology of brewing - bacteria of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus and cultivation methods for their detection - part 1 (Brožová et al.: Kvasny Prum., 64(2): 50-57, 2018). We monitored the growth of 5 brewery significant strains of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus on solidified culture media. The publication contains photographic documentation of bacterial colonies and the use of culture media in the laboratory of brewing operations is discussed.

  • Název v anglickém jazyce

    Brewing microbiology - bacteria of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus and cultivation methods for their detection - part 2

  • Popis výsledku anglicky

    This publication is a sequel to the study Microbiology of brewing - bacteria of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus and cultivation methods for their detection - part 1 (Brožová et al.: Kvasny Prum., 64(2): 50-57, 2018). We monitored the growth of 5 brewery significant strains of the genera Bacillus, Brevibacillus and Paenibacillus on solidified culture media. The publication contains photographic documentation of bacterial colonies and the use of culture media in the laboratory of brewing operations is discussed.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10606 - Microbiology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

    2570-8619

  • Svazek periodika

    64

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    233-241

  • Kód UT WoS článku

    000447465000004

  • EID výsledku v databázi Scopus