Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analytical techniques for determinationof mycotoxins in barley, malt and beer: A review

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000007" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000007 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00216305:26310/19:PU136162

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/56" target="_blank" >http://www.kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/56</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.18832/kp2019.65.46" target="_blank" >10.18832/kp2019.65.46</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Analytical techniques for determinationof mycotoxins in barley, malt and beer: A review

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The increasing interest in defining the content of mycotoxins is related to the development of methods for theirdetermination. Several methods of determination have been published. This paper describes analytical proceduressuch as (a) sample preparation – sampling and homogenization, (b) extraction and purification – solid phase extraction(SPE), a QuEChERS method (acronymic name from quick, easy, cheap, effective, rugged and safe), solid-liquidextraction (SLE) and immuno affinity extraction (IAE). It also provides a review of, (c) instruments, and other analytical methods such as thin layer chromatography (TLC), enzyme linked immune sorbent assay (ELISA) and liquid chromatography(LC), gas chromatography (GC) with different detectors for determination of mycotoxin in barley, malt andbeer are discussed.

  • Název v anglickém jazyce

    Analytical techniques for determinationof mycotoxins in barley, malt and beer: A review

  • Popis výsledku anglicky

    The increasing interest in defining the content of mycotoxins is related to the development of methods for theirdetermination. Several methods of determination have been published. This paper describes analytical proceduressuch as (a) sample preparation – sampling and homogenization, (b) extraction and purification – solid phase extraction(SPE), a QuEChERS method (acronymic name from quick, easy, cheap, effective, rugged and safe), solid-liquidextraction (SLE) and immuno affinity extraction (IAE). It also provides a review of, (c) instruments, and other analytical methods such as thin layer chromatography (TLC), enzyme linked immune sorbent assay (ELISA) and liquid chromatography(LC), gas chromatography (GC) with different detectors for determination of mycotoxin in barley, malt andbeer are discussed.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10406 - Analytical chemistry

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LO1211" target="_blank" >LO1211: Centrum materiálového výzkumu na FCH VUT v Brně - udržitelnost a rozvoj</a><br>

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    KVASNY PRUMYSL

  • ISSN

    2570-8619

  • e-ISSN

    2570-8619

  • Svazek periodika

    65

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    12

  • Strana od-do

    46-57

  • Kód UT WoS článku

    000467129700001

  • EID výsledku v databázi Scopus