Tajemství chuti piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000091" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000091 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Tajemství chuti piva
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška. V přednášce byly popsány základy senzorické analýzy, základní chutě a vůně vyskytující se v pivu a jejich možný původ. Zároveň byla věnována pozornost specifikaci Českého piva a jeho rozdílům vůči dalším pivním stylům. Týden vědy a techniky, 12.11.2019, Národní zemědělské muzeum, Praha.
Název v anglickém jazyce
Secret of beer taste
Popis výsledku anglicky
Lecture. The lecture described the basics of sensory analysis, the basic flavors and aromas occurring in beer and their possible origin. At the same time, attention was paid to the specification of Czech beer and its differences to other beer styles. Science and Technology Week, 12.11.2019, National Museum of Agriculture, Prague.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů