Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2018
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000110" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000110 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2018
Popis výsledku v původním jazyce
Jedná se o část kapitoly 5.3 Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2018 v odborné publikaci Chmelařská ročenka 2019 (Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., Praha, ČR, 2019, str. 325-329, ISBN 978-80-86576-83-1). Článek se zabývá screeningem obsahu alfa a beta kyselin ve sklizni českého chmele.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of alpha and beta acids of Czech hops from the 2018 harvest
Popis výsledku anglicky
This is part of Chapter 5.3 Evaluation of the alpha and beta-acids content of Czech hops from the 2018 harvest in the professional publication Hop Yearbook 2019 (Research Institute of Brewing and Malting, Prague, Czech Republic, 2019, pp.325-329, ISBN 978-80-86576-83-1). The article deals with screening of alpha and beta acids content in Czech hops harvest.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů