Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2019
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000039" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000039 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2019
Popis výsledku v původním jazyce
Jedná se o kapitolu 5.3 Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2019 v odborné publikaci Chmelařská ročenka 2020 (Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, Praha, ČR, 2020, str.319-323, ISBN 978-80-86576-89-3). Článek se zabývá screeningem obsahu alfa a beta kyselin ve sklizni českého chmele.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of alpha and beta acids of Czech hops from the 2019 harvest
Popis výsledku anglicky
This is the Chapter 5.4 Evaluation of the alpha and beta-acids content of Czech hops from the 2019 harvest in the professional publication Hop Yearbook 2020 (Research Institute of Brewing and Malting, Prague, Czech Republic, 2020,pp 319-323, ISBN 978-80-86576-89-3). The article deals with screening of alpha and beta acids content in Czech hops harvest.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů