Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2019

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000039" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000039 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2019

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Jedná se o kapitolu 5.3 Hodnocení obsahu alfa- a beta- kyselin českých chmelů ze sklizně 2019 v odborné publikaci Chmelařská ročenka 2020 (Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, Praha, ČR, 2020, str.319-323, ISBN 978-80-86576-89-3). Článek se zabývá screeningem obsahu alfa a beta kyselin ve sklizni českého chmele.

  • Název v anglickém jazyce

    Evaluation of alpha and beta acids of Czech hops from the 2019 harvest

  • Popis výsledku anglicky

    This is the Chapter 5.4 Evaluation of the alpha and beta-acids content of Czech hops from the 2019 harvest in the professional publication Hop Yearbook 2020 (Research Institute of Brewing and Malting, Prague, Czech Republic, 2020,pp 319-323, ISBN 978-80-86576-89-3). The article deals with screening of alpha and beta acids content in Czech hops harvest.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů