Oves a jeho použití v pivovarství
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000129" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000129 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Oves a jeho použití v pivovarství
Popis výsledku v původním jazyce
Článek se zabývá problematikou použití ovsa v pivovarství. Je zde popsána stručná charakteristika, pěstitelské vlastnosti a potravinářské využí ovsa. V článku je také popsán proces sladování ovsa a jeho použití při výrobě piva.
Název v anglickém jazyce
Oats and its use in brewing
Popis výsledku anglicky
The article deals with the use of oats in brewing. There are described brief characteristics, growing properties and food use of oats. The article also describes the process of malting oats and its use in beer production.
Klasifikace
Druh
J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LO1312" target="_blank" >LO1312: Výzkumné senzorické centrum v Praze a Výzkumná a vývojová varna - udržitelnost a rozvoj</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
KVASNÝ
ISSN
2571-3868
e-ISSN
—
Svazek periodika
1
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
21-25
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—