Skladba bílkovin čiroku a ovsu a jejich vhodnost pro bezlepkovou dietu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A19945" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:19945 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Protein composition of sorghum and oat grain and their suitability for gluten-free diet
Popis výsledku v původním jazyce
The article is about protein composition of sorghum and oat grain and their suitability for gluten-free diet. Bsed on these results, the use of oats in gluten-free diet can be risky and the use of sorghum should be safe.
Název v anglickém jazyce
Protein composition of sorghum and oat grain and their suitability for gluten-free diet
Popis výsledku anglicky
The article is about protein composition of sorghum and oat grain and their suitability for gluten-free diet. Bsed on these results, the use of oats in gluten-free diet can be risky and the use of sorghum should be safe.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QG50034" target="_blank" >QG50034: Nové technologické postupy v ekologickém zemědělství na orné půdě k získání kvality vhodné pro potravinářské a krmné zpracování.</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zemdirbyste
ISSN
1392-3196
e-ISSN
—
Svazek periodika
93
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
LT - Litevská republika
Počet stran výsledku
14
Strana od-do
271-284
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—