Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hodnocení kvality sklizně sladovnického ječmene a požadavky CHZO České pivo

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000151" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000151 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/13:#0000907 RIV/60193697:_____/15:#0001180 RIV/60193697:_____/16:N0000050 RIV/60193697:_____/17:N0000105

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Hodnocení kvality sklizně sladovnického ječmene a požadavky CHZO České pivo

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška pro studenty AF MENDELU v rámci předmětu Technologie kvasného průmyslu. Studenti byli seznámeni s kvalitou sladovnického ječmene na základě výsledků monitoringu kvality ječmene od pěstitelů a výsledků mikrosladování vzorků ječmene ze sklizně 2018. Dále byly prezentovány výsledky pivovarského a sladařského průmyslu v České republice. Studenti byli seznámeni s požadavky na vstupní suroviny, technologií výroby a kvalitativními parametry piva podle CHZO České pivo.

  • Název v anglickém jazyce

    The evaluation of quality of malting barley crop and requirements of PGI České pivo

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture for students of AF MENDELU within the subject Technology of fermentation industry. Students were informed about malting barley quality on the basis of results of the barley quality monitoring from growers and results of micromalting of barley samples from harvest 2018. In addition, results of brewing and malting industries in the Czech Republic were presented. Students learnt about the requirements of the input raw material, production technology and beer quality parameters according to PGI České pivo.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů