Kvalitativní parametry ječmene a sladu, pivovarství a sladařství v ČR
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001058" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001058 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalitativní parametry ječmene a sladu, pivovarství a sladařství v ČR
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška pro studenty AF MENDELU v rámci předmětu Hodnocení zemědělských produktů. Studenti byli seznámeni s kvalitou sladovnického ječmene na základě výsledků monitoringu kvality ječmene od pěstitelů a výsledků mikrosladování vzorků ječmene. Dále bylyprezentovány výsledky pivovarského a sladařského průmyslu v České republice. Brno 3.12.2014.
Název v anglickém jazyce
Qualitative parameters of barley and malt, brewing and malting in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Lecture for students AF MENDELU in the course of Evaluation of agricultural products. Students were informed about quality of malting barley based on the results of quality monitoring of barley from growers and results of micromalting of barley samples.Further were presented results brewing and malting industry in the Czech Republic. Brno, December 3, 2014.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů