Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ječmen význam - kvalita - odrůdy

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000152" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000152 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/18:N0000055

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ječmen význam - kvalita - odrůdy

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška - Význam ječmene jako suroviny pro sladovnický průmysl a výrobu piva. Hodnocení kvality sladovnického ječmene (cytolytické, proteolytické a amylolytické rozluštění, homogenita modifikace, senzorické vlastnosti sladiny). Odrůdy ječmene - sladovnické odrůdy, odrůdy doporučené pro výrobu piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo", nesladovnické odrůdy. Rizika pro dosažení sladovnické kvality. Předmět: Pěstování zrnin, MENDELU v Brně, studijní obory Fytotechnika, Rostlinolékřství 2. ročník magisterského studia, 11. 4. 2019.

  • Název v anglickém jazyce

    Barley significance - quality - varieties

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture - The importance of barley as a raw material for the malting industry and beer production. Evaluation of malting barley quality (cytolytic, proteolytic and amylolytic degradation, homogeneity of modification, sensory properties of wort). Varieties of barley - malting varieties, varieties recommended for the production of beer with the protected geographical indication "České pivo", non-malting varieties. Risks for achieving malting quality. Course: Cereals and Legumes Science, MENDELU in Brno, field of study Phytotechnics, Plant Protection 2nd year of master study, 11/4/2019.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů