Ječmen význam - kvalita - odrůdy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000152" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000152 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/18:N0000055
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Ječmen význam - kvalita - odrůdy
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška - Význam ječmene jako suroviny pro sladovnický průmysl a výrobu piva. Hodnocení kvality sladovnického ječmene (cytolytické, proteolytické a amylolytické rozluštění, homogenita modifikace, senzorické vlastnosti sladiny). Odrůdy ječmene - sladovnické odrůdy, odrůdy doporučené pro výrobu piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo", nesladovnické odrůdy. Rizika pro dosažení sladovnické kvality. Předmět: Pěstování zrnin, MENDELU v Brně, studijní obory Fytotechnika, Rostlinolékřství 2. ročník magisterského studia, 11. 4. 2019.
Název v anglickém jazyce
Barley significance - quality - varieties
Popis výsledku anglicky
Lecture - The importance of barley as a raw material for the malting industry and beer production. Evaluation of malting barley quality (cytolytic, proteolytic and amylolytic degradation, homogeneity of modification, sensory properties of wort). Varieties of barley - malting varieties, varieties recommended for the production of beer with the protected geographical indication "České pivo", non-malting varieties. Risks for achieving malting quality. Course: Cereals and Legumes Science, MENDELU in Brno, field of study Phytotechnics, Plant Protection 2nd year of master study, 11/4/2019.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů