Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Sladovnický ječmen v roce 2019

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000043" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000043 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Sladovnický ječmen v roce 2019

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek v nerecenzovaném sborníku - V roce 2019 byly kvalitativní parametry zjišťovány u 255 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměrný obsah N-látek a škrobu byl 11,4 % a 62,6 %. Přepad zrna nad sítem 2,5 mm byl 83,5 %. In: Kompendium 2020 (sborník z konference) Sladovnický ječmen 2020 "Ječmen a cukrovka v ohrožení, hledáme řešení…" Spolek pro ječmen a slad, Černá hora, Vsisko, Bezno, Perknov, 20.1. - 23.1. 2020, str. 23 - 26. ISBN 978-80-213-3003-0.

  • Název v anglickém jazyce

    Malting Barley in 2019

  • Popis výsledku anglicky

    Proceedings Paper - In 2019, the quality parameters were determined from 255 samples according to the standard ČSN 46 1100-5. The average N-substance and starch content was 11.4% and 62.6%. The sieving fractions over 2.5 mm was 83,5%. In: Compendium 2020(conference proceedings) Sladovnický ječmen 2020 "Ječmen a cukrovka v ohrožení, hledáme řešení…" Spolek pro ječmen a slad, Černá hora, Vsisko, Bezno, Perknov, 20.1. - 23.1. 2020, pp.23 - 26. ISBN 978-80-213-3003-0.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů