Sladovnický ječmen v roce 2019
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000043" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000043 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sladovnický ječmen v roce 2019
Popis výsledku v původním jazyce
Článek v nerecenzovaném sborníku - V roce 2019 byly kvalitativní parametry zjišťovány u 255 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměrný obsah N-látek a škrobu byl 11,4 % a 62,6 %. Přepad zrna nad sítem 2,5 mm byl 83,5 %. In: Kompendium 2020 (sborník z konference) Sladovnický ječmen 2020 "Ječmen a cukrovka v ohrožení, hledáme řešení…" Spolek pro ječmen a slad, Černá hora, Vsisko, Bezno, Perknov, 20.1. - 23.1. 2020, str. 23 - 26. ISBN 978-80-213-3003-0.
Název v anglickém jazyce
Malting Barley in 2019
Popis výsledku anglicky
Proceedings Paper - In 2019, the quality parameters were determined from 255 samples according to the standard ČSN 46 1100-5. The average N-substance and starch content was 11.4% and 62.6%. The sieving fractions over 2.5 mm was 83,5%. In: Compendium 2020(conference proceedings) Sladovnický ječmen 2020 "Ječmen a cukrovka v ohrožení, hledáme řešení…" Spolek pro ječmen a slad, Černá hora, Vsisko, Bezno, Perknov, 20.1. - 23.1. 2020, pp.23 - 26. ISBN 978-80-213-3003-0.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů