Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Sladovnický ječmen v roce 2020

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000074" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000074 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Sladovnický ječmen v roce 2020

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek ve sborníku - V roce 2020 byly kvalitativní parametry zjišťovány u 252 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměrný obsah N-látek a škrobu byl 11,6 % a 63,5 %. Přepad zrna nad sítem 2,5 mm byl 85,2 %. In: Kompendium (sborník z konference) Sladovnický ječmen 2021 "Ječmen byl před covidem a bude i po něm. Klíčem k úspěchu je kvalia." Spolek pro ječmen a slad. 2021. 6-9. ISBN 978-80-213-3079-5.

  • Název v anglickém jazyce

    Malting Barley in 2020

  • Popis výsledku anglicky

    Proceedings Paper (Article in Compendium) - Quality parameters were assessed in 252 samples of malting barley from crop 2020 according to the standard ČSN 46 1100-5. Average contents of nitrogenous substances and starch were 11.6 % and 63,5 %, respectively. Sieving fractions above 2.5 mm achieved the average value of 85,2 %.In: Compendium (conference proceedings) - Sladovnický ječmen 2021 "Ječmen byl před covidem a bude i po něm. Klíčem k úspěchu je kvalia." Spolek pro ječmen a slad. 2021. 6-9. ISBN 978-80-213-3079-5.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů