Sladovnický ječmen v roce 2020
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000074" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000074 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sladovnický ječmen v roce 2020
Popis výsledku v původním jazyce
Článek ve sborníku - V roce 2020 byly kvalitativní parametry zjišťovány u 252 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměrný obsah N-látek a škrobu byl 11,6 % a 63,5 %. Přepad zrna nad sítem 2,5 mm byl 85,2 %. In: Kompendium (sborník z konference) Sladovnický ječmen 2021 "Ječmen byl před covidem a bude i po něm. Klíčem k úspěchu je kvalia." Spolek pro ječmen a slad. 2021. 6-9. ISBN 978-80-213-3079-5.
Název v anglickém jazyce
Malting Barley in 2020
Popis výsledku anglicky
Proceedings Paper (Article in Compendium) - Quality parameters were assessed in 252 samples of malting barley from crop 2020 according to the standard ČSN 46 1100-5. Average contents of nitrogenous substances and starch were 11.6 % and 63,5 %, respectively. Sieving fractions above 2.5 mm achieved the average value of 85,2 %.In: Compendium (conference proceedings) - Sladovnický ječmen 2021 "Ječmen byl před covidem a bude i po něm. Klíčem k úspěchu je kvalia." Spolek pro ječmen a slad. 2021. 6-9. ISBN 978-80-213-3079-5.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů