Sladovnický ječmen v roce 2018
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000112" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000112 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sladovnický ječmen v roce 2018
Popis výsledku v původním jazyce
Článek ve sborníku - V roce 2018 byly kvalitativní parametry zjišťovány z 262 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměrný obsah N-látek a škrobu byl 12,5 % a 62,2 %. Přepad zrna nad sítem 2,5 mm byl 92,1 %. In: Kompendium (sborník z konference) Sladovnický ječmen 2019 "Ječmen v suchu …. A co kvalita?" Spolek pro ječmen a slad. 28.1. - 30.1. 2019. 5 - 8. ISBN 978-80-213-2918-8.
Název v anglickém jazyce
Malting Barley in 2018
Popis výsledku anglicky
Proceedings Paper (Article in Compendium) - In 2018, the quality parameters were determined from 262 samples according to the standard ČSN 46 1100-5. The average N-substance and starch content was 12.5% and 62.2%. The sieving fractions over 2.5 mm was 92.1%. In: Compendium (conference proceedings) Malting barley 2019 "Barley under the drought ... And what about quality?". Barley and Malt Association. 28.1. - 30.1. 2019, 5-8. ISBN 978-80-213-2918-8.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů