Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Sladovnický ječmen v roce 2018

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F19%3AN0000112" target="_blank" >RIV/60193697:_____/19:N0000112 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Sladovnický ječmen v roce 2018

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek ve sborníku - V roce 2018 byly kvalitativní parametry zjišťovány z 262 vzorků podle ČSN 46 1100-5. Průměrný obsah N-látek a škrobu byl 12,5 % a 62,2 %. Přepad zrna nad sítem 2,5 mm byl 92,1 %. In: Kompendium (sborník z konference) Sladovnický ječmen 2019 "Ječmen v suchu …. A co kvalita?" Spolek pro ječmen a slad. 28.1. - 30.1. 2019. 5 - 8. ISBN 978-80-213-2918-8.

  • Název v anglickém jazyce

    Malting Barley in 2018

  • Popis výsledku anglicky

    Proceedings Paper (Article in Compendium) - In 2018, the quality parameters were determined from 262 samples according to the standard ČSN 46 1100-5. The average N-substance and starch content was 12.5% and 62.2%. The sieving fractions over 2.5 mm was 92.1%. In: Compendium (conference proceedings) Malting barley 2019 "Barley under the drought ... And what about quality?". Barley and Malt Association. 28.1. - 30.1. 2019, 5-8. ISBN 978-80-213-2918-8.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů