Sladovnický ječmen v roce 2022
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000070" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000070 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sladovnický ječmen v roce 2022
Popis výsledku v původním jazyce
Jakostní parametry byly hodnoceny u 241 vzorků sladovnického ječmene ze sklizně 2022 podle normy ČSN 46 1100-5. Průměrné obsahy dusíkatých látek byly 11,3 % a škrobu 63,2 %. Podíl zrna nad 2,5 mm dosáhl průměrné hodnoty 92,2 %. Kompendium 2023 (sborník referátů) "Promyšlenou agrotechnikou k vysoké rentabilitě sladovnického ječmene". Spolek pro ječmen a slad. Str. 8-10, ISBN 978-80-213-3246-1. 13.02.2023.
Název v anglickém jazyce
Malting barley in 2022
Popis výsledku anglicky
Quality parameters were assessed in 241 samples of malting barley from harvest 2022 according to the standard ČSN 46 1100-5. Average contents of nitrogenous substances and starch were 11,3 % and 63.2 %, respectively. Sieving fractions above 2.5 mm achieved the average value of 92,2 %. Compendium 2023 (proceedings of papers) "Thoughtful agrotechnics for high profitability of malt barley". Barley and Malt Association,pp. 8-10, ISBN 978-80-213-3246-1. 13.02.2023.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů