Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Autochtonní kvasinky vinařského regionu Morava

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000046" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000046 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62156489:43510/20:43919285

  • Výsledek na webu

    <a href="http://naki-yeast.hfbiz.cz" target="_blank" >http://naki-yeast.hfbiz.cz</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Autochtonní kvasinky vinařského regionu Morava

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Software "Autochtonní kvasinky vinařského regionu Morava" publikuje výsledky o kvasinkách ve vinicích a o parametrech vstupních surovin (v tomto případě matrice moštu z hroznů révy vinné). Aplikace, pracuje s parametry moštu v souvislosti s informacemi o jeho fermentačním vývoji v čase (ve čtyřech jeho stádiích) v závislosti na podrobném mikrobiologickém rozboru složení druhů kvasinek (opět ve vybraných fermentačních stádiích) včetně možností třídění a vyhledávání podle různých kritérií.

  • Název v anglickém jazyce

    Autochthonous yeasts in the wine region of Moravia

  • Popis výsledku anglicky

    The software "Autochthonous Yeasts of the Moravian Wine Region" publishes results on yeasts in vineyards and on the parameters of input raw materials (in this case, the matrix of grape must). The application works with the parameters of must in connection with information about its fermentation development over time (in its four stages) depending on a detailed microbiological analysis of the composition of yeast species (again in selected fermentation stages), including the possibility of sorting and searching according to various criteria.

Klasifikace

  • Druh

    R - Software

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10606 - Microbiology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/DG16P02R017" target="_blank" >DG16P02R017: Vinohradnictví a vinařství pro zachování a obnovu kulturní identity vinařských regionů na Moravě</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    MK 11903/2021/R2

  • Technické parametry

    Jedná se o webovou aplikaci, kterou není třeba instalovat na zařízení uživatele. Software se spouští přímo ve webovém prohlížeči. Byl schválen Ministerstvem kultury dne 15.2.2021 pod č. MK 11903/2021 OVV.

  • Ekonomické parametry

    Nástroj je volně dostupný a šiřitelný mezi uživatele bez ekonomického přínosu pro vlastníka.

  • IČO vlastníka výsledku

  • Název vlastníka

    Mendelova Univerzita v Brně, IČ 62156489, Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., IČ 60193697, EPS biotechnology, s.r.o., IČ 26295059