Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000073" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000073 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60193697:_____/13:#0000920

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška na semináři: Mykotoxiny v pivovarkýxh surovinách a pivu. Integrovaný seminář pro aktuální otázky legislativ a technologií v pivovarství a sladařství, Želiv 2.9.2020 Mykotoxiny mohou být bezpečnostním rizikem pro pivovarský průmysl.

  • Název v anglickém jazyce

    Mycotoxins in brewing materials and beer

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture at the seminar: Mycotoxins in brewing materials and beer. Integrated seminar for current issues of legislation and technology in the brewing and malting industry, Želiv, September 2, 2020. Mycotoxins can be a safety risk for the brewing industry.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů