Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000073" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000073 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/13:#0000920
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška na semináři: Mykotoxiny v pivovarkýxh surovinách a pivu. Integrovaný seminář pro aktuální otázky legislativ a technologií v pivovarství a sladařství, Želiv 2.9.2020 Mykotoxiny mohou být bezpečnostním rizikem pro pivovarský průmysl.
Název v anglickém jazyce
Mycotoxins in brewing materials and beer
Popis výsledku anglicky
Lecture at the seminar: Mycotoxins in brewing materials and beer. Integrated seminar for current issues of legislation and technology in the brewing and malting industry, Želiv, September 2, 2020. Mycotoxins can be a safety risk for the brewing industry.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů