Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Technologické, ekonomické a senzorické aspekty jakosti sladu ze sklizně ječmene 2020.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000077" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000077 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Technologické, ekonomické a senzorické aspekty jakosti sladu ze sklizně ječmene 2020.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Účastníci workshopu byli seznámeni s kvalitou sladovnického ječmene v roce 2020 na základě výsledků monitoringu kvality ječmene od pěstitelů a výsledků mikrosladování vzorků ječmene dodaných sladovnami a pivovary.

  • Název v anglickém jazyce

    Technological, economic and senzorical aspects of quality of malt from barley harvest 2020

  • Popis výsledku anglicky

    Participants of the workshop were informed about quality of malting barley in 2020 based on the results of quality monitoring of barley from growers and results of micromalting of barley samples delivered by malt houses and breweries.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Brno

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    19

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce