Technologické, ekonomické a senzorické aspekty jakosti sladu ze sklizně ječmene 2020.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F20%3AN0000077" target="_blank" >RIV/60193697:_____/20:N0000077 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Technologické, ekonomické a senzorické aspekty jakosti sladu ze sklizně ječmene 2020.
Popis výsledku v původním jazyce
Účastníci workshopu byli seznámeni s kvalitou sladovnického ječmene v roce 2020 na základě výsledků monitoringu kvality ječmene od pěstitelů a výsledků mikrosladování vzorků ječmene dodaných sladovnami a pivovary.
Název v anglickém jazyce
Technological, economic and senzorical aspects of quality of malt from barley harvest 2020
Popis výsledku anglicky
Participants of the workshop were informed about quality of malting barley in 2020 based on the results of quality monitoring of barley from growers and results of micromalting of barley samples delivered by malt houses and breweries.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Brno
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
19
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce