Aktuální informace o kavlitě ječmen a sladu 2021
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000033" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000033 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Aktuální informace o kavlitě ječmen a sladu 2021
Popis výsledku v původním jazyce
Účastníci workshopu byli seznámeni s kvalitou sladovnického ječmene v roce 2021 na základě výsledků monitoringu kvality ječmene od pěstitelů a výsledků mikrosladování vzorků ječmene dodaných sladovnami a pivovary.
Název v anglickém jazyce
Current data on quality of barley and malt from harvest 2021
Popis výsledku anglicky
Participants of the workshop were informed about quality of malting barley in 2021 based on the results of quality monitoring of barley from growers and results of micromalting of barley samples delivered by malt houses and breweries.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Brno
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
15
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce