Determination of gushing potential of barley
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000015" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000015 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://www.kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/254" target="_blank" >https://www.kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/254</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.18832/kp2021.67.548" target="_blank" >10.18832/kp2021.67.548</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of gushing potential of barley
Popis výsledku v původním jazyce
A new control method for the determination of the malting barley susceptibility to gushing was developed. The method is based on the modified Carlsberg test (MCT) after prior stimulation of barley with substances that promote the germination process.
Název v anglickém jazyce
Determination of gushing potential of barley
Popis výsledku anglicky
A new control method for the determination of the malting barley susceptibility to gushing was developed. The method is based on the modified Carlsberg test (MCT) after prior stimulation of barley with substances that promote the germination process.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
40500 - Other agricultural sciences
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
KVASNÝ PRŮMYSL
ISSN
2570-8619
e-ISSN
2570-8619
Svazek periodika
67
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
548-552
Kód UT WoS článku
000750982800004
EID výsledku v databázi Scopus
—