Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

ČSN 56 6637 Objektivní stanovení porostlosti ječmene metodami založenými na aktivitě alfa-amylasy

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F12%3A%230000684" target="_blank" >RIV/60193697:_____/12:#0000684 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://csnonline.unmz.cz/Detailnormy.aspx?k=89896" target="_blank" >http://csnonline.unmz.cz/Detailnormy.aspx?k=89896</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    ČSN 56 6637 Objektivní stanovení porostlosti ječmene metodami založenými na aktivitě alfa-amylasy

  • Popis výsledku v původním jazyce

    ČSN 56 6637 Objektivní stanovení porostlosti ječmene metodami založenými na aktivitě alfa-amylasy. Tato norma popisuje objektivní postupy stanovení úrovně porostlosti u ječmene pomocí nepřímého stanovení aktivity alfa-amylasy pomocí přístrojů ?Falling Number? a ?Rapid Visco Analyser?. Popsané metody ?stanovení porostlosti zrna ječmene pomocí čísla poklesu? a ?stanovení porostlosti zrna ječmene pomocí analyzátoru viskozity? jsou použitelné pro zrno ječmene.

  • Název v anglickém jazyce

    ČSN 56 6637 Objective assessment of pre-harvest sprouting of barley with the methods based on alpha-amylase activity (max. 254 znaků)

  • Popis výsledku anglicky

    ČSN 56 6637 Objective assessment of pre-harvest sprouting of barley with the methods based on alpha-amylase activity. This standard describes objective methods for the determination of the level of sprouting in barley using the indirect determination ofalpha-amylase activity with the instruments ?Falling Number? and ?Rapid Visco Analyser?. The described methods ?Assessment of barley grain sprouting using the Falling Number? and ?Assessment of barley grain sprouting using the viscosity analyzer? are applicable for barley grain.

Klasifikace

  • Druh

    H<sub>leg</sub> - Výsledky promítnuté do právních předpisů a norem

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo předpisu

    ČSN 56 6637

  • Označení kompet. příslušného orgánu

    Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, Gorazdova 24, 128 01 Praha 2

  • Územní platnost výsledku

    A - Platnost pro Českou republiku (národní legislativní nebo nelegislativní předpis, národní norma)