Senzomika - od chemických analýz až po podstatu chuti piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000033" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000033 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzomika - od chemických analýz až po podstatu chuti piva
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška v rámci Semináře katedry analytické chemie Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy; 8.3.2022. Přednáška shrnuje základní principy senzomiky a její využití ve výzkumu vlivu chemického složení piva na jeho senzorickou podobu.
Název v anglickém jazyce
Sensomics - from chemical analyses to essence of beer taste
Popis výsledku anglicky
Lecture at Seminar of Analytical chemistry department, Faculty of Science, Charles University. The lecture summarizes basic principles of sensomics and its usage in research of influence of chemical composition on beer sensory characteristics.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10406 - Analytical chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů