Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Senzomika - od chemických analýz až po podstatu chuti piva

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000033" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000033 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Senzomika - od chemických analýz až po podstatu chuti piva

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednáška v rámci Semináře katedry analytické chemie Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy; 8.3.2022. Přednáška shrnuje základní principy senzomiky a její využití ve výzkumu vlivu chemického složení piva na jeho senzorickou podobu.

  • Název v anglickém jazyce

    Sensomics - from chemical analyses to essence of beer taste

  • Popis výsledku anglicky

    Lecture at Seminar of Analytical chemistry department, Faculty of Science, Charles University. The lecture summarizes basic principles of sensomics and its usage in research of influence of chemical composition on beer sensory characteristics.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10406 - Analytical chemistry

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů