Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Studentský seminář ''Člověče, pochlub se!'' 2023

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000032" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000032 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Studentský seminář ''Člověče, pochlub se!'' 2023

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Studentský seminář 2023 - Člověče, pochlub se!- se zaměřuje na aktuální temata, která řeší studenti bakalářských, magisterských a doktorských studijních programů z různých vysokých škol. V tomto ročníku na téma: Studium chemických přeměn chmelových silic během pivovarského procesu, Rostlinné extrakty, Stanovení pěnivosti sladiny, Stanovení mykotoxinů v biofilmech mikroskopických vláknitých hub, Nové styly využití umělé inteligence v analytické chemii a Inovace a směr pivovarského výzkumu.

  • Název v anglickém jazyce

    Student seminar ''Be proud of yourself!'' 2023

  • Popis výsledku anglicky

    The student seminar 2023 - Be proud of yourself!- focuses on current topics that are being researched by students of bachelor's, master's and doctoral study programs from various universities. This year on the topic: Study of chemical transformations of hop essential oils during the brewing process, Plant extracts, Determination of wort frothiness, Determination of mycotoxins in biofilms of microscopic filamentous fungi, New styles of using artificial intelligence in analytical chemistry and Innovation and trends of brewing research.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Praha

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    41

  • Počet zahraničních účastníků

    2

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    EUR - Evropská akce