Studentský seminář - Člověče pochlub se! 2022
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000075" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000075 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Studentský seminář - Člověče pochlub se! 2022
Popis výsledku v původním jazyce
Studentský seminář „Člověče, pochlub se!“ 2022 se zaměřuje na aktuální temata, která řeší studenti bakalářských, magisterských a doktorských studijních programů z různých vysokých škol. V tomto ročníku na téma: Analýza senzoricky a biologicky významných látek v pivu a jeho surovinách metodami HPLC, Stanovení silic ve chmelu a pivu metodou GC-MS, Studium netěkavých nitrososloučenin v pivovarství , Stanovení těkavých a netěkavých produktů dusitanu v uzeninách, Studium biokontrolních agens proti plísňovým biofilmům , Vliv biotických a abiotických stresových faktorů na tvorbu mykotoxinů biofilmem vláknitých hub, Rozšíření umělé inteligence DeepReI a její aplikace v praxi a Využití hydrodynamické kavitace v pivovarnictví.
Název v anglickém jazyce
Student seminar - Be proud of yourself! 2022
Popis výsledku anglicky
The student seminar "Be proud of yourself!" 2022 focuses on current topics that are being researched by students of bachelor's, master's and doctoral study programs from various universities. This year on the topic: Analysis of sensory and biologically significant substances in beer and its raw materials by HPLC methods, Determination of essential oils in hops and beer by GC-MS method, Study of non-volatile nitro compounds in brewing, Determination of volatile and non-volatile nitrite products in sausages, Study of biocontrol agents against to fungal biofilms, The influence of biotic and abiotic stress factors on the formation of mycotoxins by the biofilm of filamentous fungi, The extension of artificial intelligence DeepReI and its application in practice, and The use of hydrodynamic cavitation in brewing.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
42
Počet zahraničních účastníků
3
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce