Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Studentský seminář - Člověče pochlub se! 2022

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000075" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000075 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Studentský seminář - Člověče pochlub se! 2022

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Studentský seminář „Člověče, pochlub se!“ 2022 se zaměřuje na aktuální temata, která řeší studenti bakalářských, magisterských a doktorských studijních programů z různých vysokých škol. V tomto ročníku na téma: Analýza senzoricky a biologicky významných látek v pivu a jeho surovinách metodami HPLC, Stanovení silic ve chmelu a pivu metodou GC-MS, Studium netěkavých nitrososloučenin v pivovarství , Stanovení těkavých a netěkavých produktů dusitanu v uzeninách, Studium biokontrolních agens proti plísňovým biofilmům , Vliv biotických a abiotických stresových faktorů na tvorbu mykotoxinů biofilmem vláknitých hub, Rozšíření umělé inteligence DeepReI a její aplikace v praxi a Využití hydrodynamické kavitace v pivovarnictví.

  • Název v anglickém jazyce

    Student seminar - Be proud of yourself! 2022

  • Popis výsledku anglicky

    The student seminar "Be proud of yourself!" 2022 focuses on current topics that are being researched by students of bachelor's, master's and doctoral study programs from various universities. This year on the topic: Analysis of sensory and biologically significant substances in beer and its raw materials by HPLC methods, Determination of essential oils in hops and beer by GC-MS method, Study of non-volatile nitro compounds in brewing, Determination of volatile and non-volatile nitrite products in sausages, Study of biocontrol agents against to fungal biofilms, The influence of biotic and abiotic stress factors on the formation of mycotoxins by the biofilm of filamentous fungi, The extension of artificial intelligence DeepReI and its application in practice, and The use of hydrodynamic cavitation in brewing.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Praha

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    42

  • Počet zahraničních účastníků

    3

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    EUR - Evropská akce