Non-volatile N-nitrosamines in brewing industry.Part 1. Arrising and methods of estimation
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F12%3A%230000688" target="_blank" >RIV/60193697:_____/12:#0000688 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.kvasnyprumysl.cz/en/journal/2012/1/" target="_blank" >http://www.kvasnyprumysl.cz/en/journal/2012/1/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Non-volatile N-nitrosamines in brewing industry.Part 1. Arrising and methods of estimation
Popis výsledku v původním jazyce
Contrary to volatile N-nitrosamines, about representatives and mechanism of arrising of non-volatile nitrosamines in brewing industry is known only a little. In the first part of this article are therefore given the basic information about their incidence, mechanism of arrising and method of estimation in beer and other foodstuff.
Název v anglickém jazyce
Non-volatile N-nitrosamines in brewing industry.Part 1. Arrising and methods of estimation
Popis výsledku anglicky
Contrary to volatile N-nitrosamines, about representatives and mechanism of arrising of non-volatile nitrosamines in brewing industry is known only a little. In the first part of this article are therefore given the basic information about their incidence, mechanism of arrising and method of estimation in beer and other foodstuff.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
58
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
6-12
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—