The Phenomenon of Czech Lager
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000042" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000042 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Phenomenon of Czech Lager
Popis výsledku v původním jazyce
The lecture at the Brewers Forum 2023, 21-23May, Prague. The presentation summarizes technological, sensorial, and chemical properties of Czech lager that are unique and different from other foreign lagers. Czech lager has except higher fermentation difference, bitterness, pH, and polyphenols amount, the unique profile of amino acids that positively influence the overall sensory profile and drinkability of beer.
Název v anglickém jazyce
The Phenomenon of Czech Lager
Popis výsledku anglicky
The lecture at the Brewers Forum 2023, 21-23May, Prague. The presentation summarizes technological, sensorial, and chemical properties of Czech lager that are unique and different from other foreign lagers. Czech lager has except higher fermentation difference, bitterness, pH, and polyphenols amount, the unique profile of amino acids that positively influence the overall sensory profile and drinkability of beer.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10406 - Analytical chemistry
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů