Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The Phenomenon of Czech Lager

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000042" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000042 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The Phenomenon of Czech Lager

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The lecture at the Brewers Forum 2023, 21-23May, Prague. The presentation summarizes technological, sensorial, and chemical properties of Czech lager that are unique and different from other foreign lagers. Czech lager has except higher fermentation difference, bitterness, pH, and polyphenols amount, the unique profile of amino acids that positively influence the overall sensory profile and drinkability of beer.

  • Název v anglickém jazyce

    The Phenomenon of Czech Lager

  • Popis výsledku anglicky

    The lecture at the Brewers Forum 2023, 21-23May, Prague. The presentation summarizes technological, sensorial, and chemical properties of Czech lager that are unique and different from other foreign lagers. Czech lager has except higher fermentation difference, bitterness, pH, and polyphenols amount, the unique profile of amino acids that positively influence the overall sensory profile and drinkability of beer.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10406 - Analytical chemistry

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů